TeamTV met andere software

GameBreaker met TeamTV

GameBreaker is een bekend en populair programma voor videoanalyse.

Werk je al met GameBreaker en wil je deze videoanalyse software blijven gebruiken? Geen probleem! TeamTV gaat prima samen met GameBreaker. Sterker nog: TeamTV vult aan waar GameBreaker tekortschiet!

Het grootste nadeel van GameBreaker is dat geanalyseerde beelden maar moeizaam gedeeld kunnen worden met spelers. Elke clip moet apart geüpload worden, waarna spelers het moeten downloaden om te kunnen bekijken.

Deel GameBreaker-video’s online met TeamTV

TeamTV lost dat probleem op: vanuit GameBreaker kunnen coaches direct exporteren naar het online platform van TeamTV. Spelers hoeven daarna alleen nog maar in te loggen om de beelden te bekijken.

Bij het uploaden kunnen coaches direct labels (‘tags’) meegeven aan de beelden, bijvoorbeeld de naam van een speler of spelsituatie. Zo bouw je langzaam maar zeker een uitgebreid videoarchief op, dat eenvoudig doorzocht kan worden.

Stel je voor dat je van één speler alle video’s van één specifieke actie naast elkaar kunt zetten, over een periode van bijvoorbeeld één seizoen! Dan is heel duidelijk zichtbaar of er in zijn spel iets verbetert.

Kortom: TeamTV is de perfecte aanvulling op GameBreaker!

Vraag direct de gratis demo aan