Over TeamTV

Over TeamTV

Wij, Koen Vossen en Ron Steenbergen, geloven in het gebruik van videoanalyse om individuele sporters én teams beter te laten presteren. Wij vinden daarom dat iedere sportclub gebruik moet kunnen maken van videoanalyse.

Enkele jaren geleden wilden we zelf videoanalyse software gebruiken om de prestaties van ons korfbalteam te verbeteren. Maar we waren teleurgesteld in de beschikbare software zoals GameBreaker.

Beschikbare software vonden we te bewerkelijk en voor andere coaches te ingewikkeld. Van veel andere coaches hoorden we soortgelijke geluiden: een aantal wilde wel videoanalyse gebruiken, maar vonden dat te duur, te complex en te tijdrovend.

 

Er zat maar één ding op: zelf videoanalyse software maken, die niet alleen voor ons maar voor iedere coach toegankelijk was.

We zijn geslaagd in die missie.

Met trots presenteren we TeamTV: eenvoudige en betaalbare videoanalyse software voor elke coach, elke trainer die meer wil winnen en minder verliezen.

Zelf hebben we nu al jaren plezier én profijt van onze online videoanalyse software. En hebben we een klantenbestand opgebouwd, stuk voor stuk sportclubs die positief verrast zijn over de eenvoud en mogelijkheden van TeamTV.

KoenVossen

Er zat maar één ding op: zelf videoanalyse software maken, die niet alleen voor ons maar voor iedere coach toegankelijk was.Koen Vossen

RonSteenbergen

Wij vinden dat iedere sportclub gebruik moet kunnen maken van videoanalyse.Ron Steenbergen

Op een rijtje: de voordelen van TeamTV

Nog niet overtuigd? Probeer het zelf!

Vraag nu de gratis demo aan