Videoanalyse software TeamTV: voor iedere sport!

 

O.a. voetbal, hockey, korfbal, handbal, basketbal, volleybal en tennis

Onze videoanalyse software, TeamTV, is voor iedere sport geschikt als jij:

Voetbal

Niet voor niets investeren profclubs veel tijd en geld in videoanalyses. Dat zouden ze nooit doen als de waarde ervan niet bewezen was. Nu is deze techniek eindelijk ook betaalbaar voor amateurclubs en subprofclubs.

Hockey

Verschillende hockeyteams maken gebruik van Gamebreaker of NacSport. Zoals al beschreven op de pagina TeamTV met andere software, is TeamTV zelf een volwaardig analyseplatform, maar ook te gebruiken als toevoeging op bovenstaande producten om videoanalyses voor iedereen beschikbaar te maken.

Videoanalyses bij Korfbal, Handbal, Basketbal, Volleybal en Tennis

Videoanalyses zijn zinvol bij iedere sport. Dus óók bij andere teamsporten als korfbal, handbal, basketbal en volleybal. Maar tevens individuele sporten als tennis hebben veel baat bij video. TeamTV is ook voor álle sporten een bruikbaar platform.

Eenvoudig online programma

TeamTV werkt veel eenvoudiger dan andere videoanalyse software. TeamTV is daarom door iedereen te gebruiken. Zélfs als je niet handig bent met computers. En je hoeft ook geen verstand te hebben van videomontage!

Vanaf 450 euro per jaar

TeamTV kost slechts 450 euro per jaar zónder opstartkosten, en heeft een aantal belangrijke mogelijkheden die andere videoanalyse software niet heeft. Zoals:

Wij rekenen daarnaast geen eenmalige investeringskosten.
Overtuig jezelf en start nu met onze videoanalyse software!

Vraag direct de gratis demo aan